Douchegarnituur

Op zoek naar douchegarnituur? Dan bent u bij Badkamerplanet aan het juiste adres. Onze douchegarnituur is van uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijzen! Kijk gerust eens rond op onze webshop en ontdek de mogelijkheden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 73

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

  • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
  • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
  • Bedenktijd van 30 dagen
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Deskundig advies
  • SHOWROOM 1500 M2

    Vandaag zijn we open tot 18:00
  • UITSTEKEND 9.7 van 10


    1035 betrouwbare
    Trustpilot beoordelingen.

Badkamerplanet.nl heeft een breed assortiment douchegarnituur. Wat is douchegarnituur? Denk hierbij aan kranen, regendouches, douchekoppen, doucheslangen etc. Bent u op zoek naar douchegarnituur die uw badkamer compleet maakt? Kijk dan snel in onze webshop!

Douchegarnituur kopen


Kies uw douchegarnituur zorgvuldig uit! Hoewel het vaak in verhouding kleine elementen zijn, zijn het essentiële details die de look van uw badkamer compleet maken. Het ruime assortiment van badkamerplanet.nl helpt u hierbij. In onze webshop vindt u douchegarnituur in de stijlen: Chroom, RVS en Mat Zwart. Wanneer u alle elementen/details in uw badkamer in dezelfde stijl heeft, creëert u meer samenhang in uw badkamer. Stel gemakkelijk uw complete droom douche samen in onze webshop! Bestelt u vandaag nog, dan wordt uw bestelling binnen 2-3 werkdagen bij u voor de deur geleverd!

douchegarnituur

Douchegarnituur inbouw

Naast opbouw douchegarnituur, kunt u ook kiezen voor inbouw douchegarnituur. Het inbouwen van douchegarnituur oogt erg strak en modern. Hierbij worden de garnituren deels achter de wanden verwerkt. Wat betreft de kwaliteit van de douchegarnituren van badkamerplanet.nl hoeft u zich geen zorgen te maken. Elk product wordt zorgvuldig getest en is daarmee geschikt om in de wanden te bouwen. Voor vragen kunt u uiteraard terecht bij onze klantenservice.

Douchegarnituur zwart

Om het gemakkelijker voor u te maken, biedt badkamerplanet.nl douchegarnituren in verschillende sets aan. Wij hebben al een combinatie gemaakt van de producten die uitstekend bij elkaar passen. Het voordeel voor u is dat de prijzen hiervan extra scherp zijn. Op badkamerplanet.nl bent u op het juiste adres voor design sanitair tegen betaalbare prijzen.