Geberit

Geberit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Toilet met perfecte hygiëne

Toiletten worden veel gebruikt in huis, onderzoek heeft laten zien dat een gemiddelde persoon 5 tot 8 keer naar de wc gaat per dag. En als men naar de WC gaat dan is dat niet de meest schone zaak. Uw uitwerpselen en urine bevatten namelijk veel bacterieen waardoor uw wc pot dagelijks met viezigheid te maken heeft.

De afwerking van onze wc potten zorgen ervoor dat uw wc pot hygiënisch blijft. Onze potten worden namelijk doorgeglazuurd, wat betekent dat ze een extra beschermlaag bovenop krijgen. Dit zorgt ervoor dat bacteriën minder kans hebben om zich te hechten.

Ten slotte is het belangrijk dat de doorspoeling van een wc goed verloopt. U wilt namelijk niet dat er iets blijft hangen. Dit is ook niet heel hygiënisch. Onze fabrikanten hebben strenge eisen met betrekking tot de doorspoeling, en we kunnen met trots zeggen dat de doorspoeling van onze toiletten vrijwel niets achterlaat!

Bidet een aanvulling op uw toilet

Een bidet is een vreemde fenomeen voor veel Nederlanders. Wij kennen deze geniale uitvinding bijna niet. Hoewel het steeds vaker voorkomt in een Nederlandse huishouden is het vergeleken met andere Europeze landen nog steeds relatief onbekend. 

Een bidet ziet eruit als een voetenbad maar wordt eigenlijk gebruikt om uw onderlichaam schoon te maken na het gebruik van de toilet. Dit is een duurzame alternatief voor toiletpapier. Per persoon gebruiken wij gemiddeld 1 rol toiletpapier per dag. Hoewel toiletpapier erg goedkoop is, is het niet goed voor het milieu en de bomen die ervoor gekapt moeten worden. Een bidet gebruikt alleen water om uw onderlichaam schoon te maken. Dit is op lange termijn goedkoper en een stuk milieu vriendelijker!

Ten slotte is het ook nog eens wetenschappelijk bewezen dat een bidet hygiënischer is dan het gebruik van toiletpapier.

Toilet accessoires

Naast een bidet zijn er natuurlijk nog andere accessoires waarmee u uw toiletruimte kunt opvullen. Een van de meest handige accessoire voor uw toilet is een reserve rolhouder. Zoals de naam al zegt heeft u met een reserve rolhouder altijd reserve wc-rol bij de hand. Hiermee voorkomt u genante situaties, die wij allemaal het liefst vermijden.

Een reserve holhouder kunt u in uw wand bouwen of vastmonteren aan uw wand.


Complete toiletsets

Met het aanschaffen van een complete toiletset hoeft u eigenlijk geen zorgen meer te maken. Met het aanschaffen van een set kunt u gelijk uw toilet monteren en na afloop gebruiken. In een set zit namelijk een: inbouwreservoir, drukpaneel en een wc pot. Dit zijn essentiele onderdelen van een toilet en zonder een van deze onderdelen werkt uw toilet niet naar behoren.

Het is dus een stuk makkelijker om meteen een volledige set aan te schaffen aangezien u de onderdelen toch nodig heeft. Bovendien bespaart u ook nog in de kosten. Bekijk onze complete toiletsets op onze webshop.

Toilet materialen

Onze wc’s zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal is perfect voor sanitair en wc potten omdat het zeer hard en sterk is en watervast. In principe vereist keramiek weinig onderhoud en blijft het voor een hele lange tijd mooi. Het is dus een zeer duurzaam materiaal wat de kwaliteit van onze toiletten ten goede komt.  Ook de meeste urinoirs en bidets zijn gemaakt van keramiek.

Daarnaast zijn onze toiletten van top tot teen geglazuurd. De extra glazuurlaag zorgt ervoor dat bacterieen en andere vuil geen kans hebben om in de keramiek te nestelen. Hierdoor blijft het keramiek voor langere periode goed en ontstaat er geen schade.

Ten slotte wilt u graag een toiletzitting hebben bij uw wc pot. Het is namelijk een stuk prettiger zitten met een zitting in plaats van een kale wc pot.  De toilet zittingen van Badkamerplanet zijn gemaakt van een sterke kunststof die kleurvast is. Hierdoor vervaagt de kleur minder snel waardoor het mooi blijft. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende toiletzittingen. Kijk rustig op onze webshop naar de opties.  U kunt bijvoorbeeld een complete toiletset aanschaffen waar een toiletzitting bijzit, of u kunt een wc pot los bestellen en zelf een zitting erbij kiezen. Alles is mogelijk bij ons!

Waar moet u op letten bij het kopen van toiletten?

Als u een toilet wilt kopen dan moet u letten op een paar belangrijke dingen.  De eerste keuze die u moet maken is het kiezen tussen een staande toilet of een hangend toilet. Mensen hebben standaard een staand toilet in hun badkamer of toiletruimte staan. Een hangend toilet zie je meer in publieke ruimtes zoals restaurants.

Een hangend toilet heeft veel voordelen tegenover een  staande toilet. Het is bijvoorbeeld een stuk sneller en makkelijk om de vloer rondom uw toilet te wassen. Een hangend toilet hangt aan de muur dus u kunt makkelijk eronder door dweilen. Bij een staand toilet kan er bacterieen ophopen rondom de randen, dit kan heel erg vies worden en is niet hygiënisch.

Tegenwoordig zijn er veel toiletten uitgerust met nieuwe technologie zoals:

- Quick release
- Soft close
- Rimless

Hoe houdt ik mijn toilet schoon?

Een gemiddelde persoon gaat ongeveer 5 tot 8 keer per dag naar de wc, reken maar dus uit hoeveel een toilet per huishouden dagelijks word gebruikt. Het is dus van belang om uw toilet goed schoon te houden om vervanging zo lang mogelijk uit te stellen. Zoals eerder aangegeven zijn de meeste wc potten gemaakt van keramiek. In principe is keramiek vrij makkelijk schoon te maken en te onderhouden, maar u moet voorzichtig zijn met het type schoonmaakmiddel dat u gebruikt. Keramiek kan namelijk niet goed tegen zuren, harde schuurmiddelen en aggresieve chemische schoonmaak middelen. Zeker als er bijtende stoffen op uw toilet komt, dan kunt u de pot zo goed als weggooien. Want dit brandt er met gemak door heen. Een zachte schoonmaakmiddel is aan te raden om uw toilet schoon te maken.