Spiegel met LED verlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 137

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

De meeste spiegels met verlichting zijn voorzien van LED verlichting. Dit komt doordat de samenleving steeds milieubewuster wordt. LED verlichting bespaart meer energie dan bijvoorbeeld andere soorten verlichting. LED verlichting is een afkorting voor “Light Emitting Diode”. Deze moderne technologie zorgt ervoor dat uw verlichting minder stroom verbruikt, waardoor het ook nog eens voordeliger is voor uw portemonnee.

Spiegel met LED verlichting afmetingen

Bij het aanschaffen van een spiegel is het verstandig om te kijken naar de afmeting van uw badmeubel. Het mooiste is als de breedte van de meubel en de spiegel gelijk zijn aan elkaar. De spiegel is namelijk een verlengstuk van de meubel en deze twee badkamer elementen horen bij elkaar. De standaard breedtes voor een meubel en spiegel zijn:

- Spiegel met LED verlichting 60 cm
- Spiegel met LED verlichting 80 cm
- Spiegel met LED verlichting 100 cm
- Spiegel met LED verlichting 120 cm

Groot assortiment spiegels met verlichting

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende spiegels met LED verlichting. Naast de afmeting kunt u bijvoorbeeld ook kiezen tussen verschillende vormen. De twee meest voorkomende vorm spiegels zijn:

- Rechthoekige spiegel
- Ronde spiegel

Spiegel met verlichting inclusief spiegelverwarming

Elke spiegel op Badkamerplanet.nl kunt u inclusief spiegelverwarming bestellen. De spiegelverwarming gaat condensvorming tegen zodat u spiegel helder blijft. Ook na een lange douche. De spiegelverwarming is overigens niet geschikt om uw badkamer mee op te warmen.

Haal een nieuwe spiegel met LED verlichting in huis

Lukt het u om een spiegel met LED verlichting te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe spiegel en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en kleuren.