Fonteinset goud

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Met een fonteinset heeft u een compleet pakket voor uw fontein. Deze pakketten bestaan uit verschillende soorten kleuren en materialen fontein met de daarbij horende gouden accessoires. Met onze expertise helpen wij u graag aan het juiste fonteinset goud. 

Het volledig pakket

Een fonteinset goud bestaat uit meerdere onderdelen die uw fontein compleet maken. De fonteinset bestaat uit de volgende onderdelen: fontein, gouden kraan, gouden sifon, gouden afvoerplug. Deze set maakt het voor u een stuk gemakkelijker. U hoeft namelijk niet zelf alle onderdelen los te zoeken, met het pakket heeft u alles wat u nodig heeft. 

Zelf kunt u nog bepalen welke soort fonteinset u nodig heeft, met het kraangat aan de linkerzijde of aan de rechterzijde. Naast goud, zijn de fonteinsets ook beschikbaar in: chroom, zwart, brons, gumetal en RVS.

Goud combineren

Goud straalt luxe uit en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Veelvoorkomende kleuren als zwart en wit, maar ook andere donkere kleuren als bruin of grijs. Gouden toiletaccessoires zijn elementen in uw toilet die goed gecombineerd kunnen worden met een gouden fonteinset. Door het goud te combineren met andere elementen van de badkamer, zal er een mooi, uniform geheel ontstaan. 

Haal een nieuwe fonteinset goud in huis

Lukt het u om een gouden fonteinset te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe fonteinset en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.