Fonteinset zwart

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Bent u op zoek naar een fonteinset, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op Badkamerplanet.nl hebben wij verschillende zwarte fonteinsetjes voor uw toiletruimte. Kijk rond op onze webshop en kies de juiste set voor u.

Waaruit bestaat een fonteinset zwart?

Op badkamerplanet is het ook mogelijk om een gehele zwarte fonteinset aan te schaffen. Dit is een stuk simpeler dan alle onderdelen los bestellen, dus bespaart u energie en tijd maar ook in de portemonnee. Wij hebben voor u dan een simpele fontein samengesteld met daarin alles wat u nodig heeft:

- Fontein
- Kraan
- Afvoerplug
- Design sifon

Zwarte fontein of zwarte accessoires

Met een zwarte fonteinset is het mogelijk om te kiezen voor een zwarte fonteinkraan of zwarte accessoires. Een zwarte fontein is gemaakt van een speciaal soort materiaal, Quartz. Dit is erg sterk, duurzaam en ziet er chique uit. U kunt ook voor een natuursteen fontein kiezen.

Wilt u liever een witte fontein in combinatie met zwarte accessoires? Dan is dat ook mogelijk op onze webshop. Wij hebben meerdere fonteinen met mat zwarte accessoires. De fonteinkraan, afvoerplug en design sifon zijn dan allen mat zwart. Dit zorgt voor een zeer fraaie contrast met uw witte wc fontein.

Snelle en klantvriendelijke service

Bij Badkamerplanet.nl staat snelle en klantvriendelijke service centraal. Hierbij vinden wij het belangrijk om advies te geven dat persoonlijk en passend is. Voor al uw vragen vóór, tijdens en na uw aankoop kunt u terecht bij onze klantenservice.