Fonteinset wit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Op zoek naar een fonteinset? Wij hebben een groot assortiment aan witte fonteinsetjes. Kijk dus op onze webshop en kies snel uw fonteinset wit voor uw toiletruimte.

Waaruit bestaat een fonteinset?

Het aanschaffen van een complete fonteinset bespaart u veel tijd. U hoeft niet alle onderdelen los te bestellen zodat u de set meteen kunt installeren. Bij een complete set zitten de volgende producten:

- Fontein
- Kraan
- Afvoerplug
- Design sifon

Witte fonteinset

Met een witte fonteinset kunt u kiezen uit twee verschillende soorten fonteinen. Wij hebben een keramische fontein en een Solid Surface fontein.

Solid Surface is een materiaal dat de afgelopen jaren heel populair is geworden. Dit materiaal is erg duurzaam en erg schoon. Solid Surface heeft geen naden daardoor kan er geen vuil ophopen, dat is ook de reden waarom Solid Surface makkelijk schoon te houden is. Bovendien is Solid Surface mooi af te werken, hierdoor krijg je strakke ontwerpen zonder onevenheden.

Keramiek wordt veel in de sanitairwereld gebruikt en is perfect geschikt voor fonteintjes. Dit materiaal is namelijk ijzersterk en daarnaast ook zeer duurzaam. Bovendien is het kras en vocht bestendig. Dit betekent dat u de fontein makkelijk kunt onderhouden en schoonmaken. Ook is keramiek bestand tegen chemische middelen. Toch wordt overmatig gebruik van chemische middelen afgeraden. U kunt de meeste schoonmaakmiddelen gebruiken om de fontein te reinigen.

Snelle en klantvriendelijke service

Bij Badkamerplanet.nl staat snelle en klantvriendelijke service centraal. Hierbij vinden wij het belangrijk om advies te geven dat persoonlijk en passend is. Voor al uw vragen vóór, tijdens en na uw aankoop kunt u terecht bij onze klantenservice.