Dubbele wastafel 120 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Wanneer u met meerdere personen in een huis woont, dan kan het voorkomen dat u met meerdere personen tegelijk gebruik wil maken van een badkamer. Het is dan wel zo fijn als u een beetje ruimte hebt om met zijn tweeën gebruik te maken van een wastafel. Daarvoor is een dubbele wastafel 120 cm ideaal. Wij helpen u graag op weg naar de juiste wastafel. 

Dubbele wasbak 120 cm

Een dubbele wasbak, met twee wastafelkranen, is ideaal wanneer u met meerdere personen gebruikmaakt van een wastafel. Het geeft u en iemand anders de ruimte om rustig, zonder in de weg te worden gelopen, een ochtend- of avondritueel in de badkamer te doen. Geen situaties meer met de vraag wie als eerst de badkamer op mag en dat is wel zo lekker. 

Verschillende soorten dubbele wastafel 120 cm

Onze dubbele wastafel 120 cm komt in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen tussen een wastafel met overloop of zonder overloop. Met een overloop zal het water nooit overstromen, aangezien het water bij een hoge stand door de overloop wordt afgevoerd. Daarnaast is er de keuze tussen keramiek en mineraalmarmer.

Is 120 cm niet groot genoeg voor u? Wij hebben ook nog dubbele wastafels 140 cm beschikbaar. Dit geeft u nog net iets meer ruimte bij de wastafel, wat in een grote badkamer fijn kan zijn.

Haal een nieuwe dubbele wastafel 120 cm in huis

Lukt het u om een dubbele wastafel van 120 cm te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe wastafel en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.