Toilet accessoires

Op zoek naar een toilet accessoires? Dan bent u bij Badkamerplanet aan het juiste adres. Onze accessoires zijn van uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijzen! Kijk gerust eens rond op onze webshop en ontdek de mogelijkheden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-60 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

  • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
  • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
  • Bedenktijd van 30 dagen
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Deskundig advies
  • SHOWROOM 1500 M2

    Vandaag zijn we open tot 18:00
  • UITSTEKEND 9.7 van 10


    1035 betrouwbare
    Trustpilot beoordelingen.

WC rolhouder of toilet rolhouder

Een wc rolhouder is natuurlijk onmisbaar in een toiletruimte. Na het gebruik van uw toilet heeft u natuurlijk papier nodig om uw onderlichaam schoon te vegen. In Nederland wordt hier voornamelijk wc papier voor gebruikt. Een WC rolhouder is een toilet accessoire waar u uw wc rol simpel in kan hangen. Zo heeft u wc papier binnen handbereik!

De WC rolhouder van Badkamerplanet is gemaakt van aluminium en voorzien van een chroomlaag. Dit geeft de toiletrolhouder een mooie glanzende uitstraling. Onze wc rolhouders zijn beschikbaar in een rond model en een vierkant model.

Tegenwoordig zijn er ook alternatieven op het gebruik van wc papier, dit is namelijk niet het meest milieubewuste keuze. Met een bidet kunt  u uw onderlichaam goed reinigen zonder wc papier. In Nederland zijn bidets nog niet populair maar wij zien wel een langzame groei.

Reserve rolhouder

Hoe vaak heeft u op het toilet gezeten om vervolgens erachter te komen dat het wc papier op is? Een hele gênante situatie wat eigenlijk heel simpel te voorkomen is. Met onze simpele reserve rolhouder heeft u altijd reserve wc rollen achter de hand. De reserve wc rolhouder van Badkamerplanet kan 2 extra rollen houden. Hij is gemaakt van aluminium met een chroom laag en past uitstekend in elk toilet ruimte.

toilet accessoires

Als alternatief kunt u kiezen voor onze inbouw rol reserve houder. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een inbouw rol reserve houder omdat deze ruimte bespaart en meer rollen houdt. Zoals de naam al zegt wordt de reserverolhouder in de muur gebouwd waardoor er niets uitsteekt. Hierdoor oogt uw toiletruimte een stuk strakker en beter afgewerkt.

Een nadeel is natuurlijk dat het een stuk prijziger is. U moet namelijk de inbouw reserverolhouder in de muur monteren wat de nodige sloopwerk vereist. Mocht u werken met een ruim budget dan raden wij zeker aan om hiervoor te kiezen.

Toiletaccessoires set design

Een toiletborstel is een absolute must voor uw toiletruimte. Met een toiletborstel houdt u uw wc pot makkelijk schoon. Een wc borstel gaat vrij lang mee als u deze regelmatig desinfecteert. Dit doe je door de borstel in een bak met water en bleek te leggen. Wacht dan 20 minuten om vervolgens de wc borstel af te spoelen.

Wij raden het aan om dit 1 keer in de maand te doen.

Net zoals de wc rolhouder zijn onze toiletborstel sets beschikbaar in een rond model en een vierkant model. Zo kunt u een mooi setje kopen met gelijke vormen. Een ronde toiletborstel combineert u dus met een ronde wc rolhouder en een vierkante toiletborstel met een vierkante toiletrolhouder.

Veelgestelde vragen toilet accessoires

Hieronder vindt u een lijst met veel gestelde vragen over toilet accessoires.

Welke toilet accessoires zijn er?

Er zijn verschillende toilet accessoires die u kunt toevoegen aan uw badkamer of toiletruimte. De meest gebruikte accessoires zijn een toilet borstel met houder, een toilet rolhouder, een handdoek haak en een inbouw reserve rol houder. Zo heeft u alle toilet artikelen zoals toiletpapier bij de hand.

Welke toilet accessoire heb ik nodig?

Elke toiletruimte is voorzien van een toiletborstel om uw wc pot schoon te maken, een toilet rolhouder voor uw wc rol en een haak voor een handdoek om uw handen te drogen. Deze drie toilet accessoires zijn een must-have in elke badkamer of toiletruimte. Mocht u iets meer comfort & gemak willen toevoegen, dan kunt u kijken naar een inbouw reserve rolhouder. Deze zijn in vele kleuren beschikbaar, zoals chroom, RVS, mat zwart, gun metal, goud en brons.

Wat is een inbouw reserve rolhouder?

Een inbouw reserve rolhouder is een reserve rolhouder die u in uw muur bouwt. Zo is alles netjes weggewerkt en heeft het een strakke, afgewerkte uitstraling. Met een inbouw reserve rolhouder heeft u altijd 5-7 wc rollen bij de hand, afhankelijk van de grootte.

Wat is de trend onder toilet accessoires?

De trend onder de toilet accessoires zijn inbouw producten. Een minimalistische badkamer of toiletruimte wint aan populariteit en met inbouw producten bereikt u op een simpele en kost effectieve manier een minimalistische uitstraling.