WIJ LEVEREN

Levertijden

Badkamerplanet streeft ernaar om de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. Op iedere productpagina staat een verwachte levertijd. Bij meerdere producten moet u de langste levertijd aanhouden.

De verwachte levertijd is slechts een indicatie van de daadwerkelijke levertijd. In realiteit zijn wij afhankelijk van fabrikanten en pakketdiensten. Het is dus mogelijk dat de verwachte levertijd door externe redenen vertraging kan oplopen. Hier heeft Badkamerplanet geen invloed op. Mocht uw bestelling vertraging oplopen dan zullen wij dit tijdig naar u communiceren.

Zelf ophalen

Als consument heeft u twee opties bij Badkamerplanet. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen bij onze showroom. Hierdoor zult u bezorgkosten besparen en u kunt zelf de datum bepalen. Maak van te voren een afspraak met ons en dan zullen wij uw bestelling klaarzetten voor een vlotte transactie.

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Badkamerplanet

De Smalle Zijde 72A

3903 LR Veenendaal

Nederland

Tel: 0318 270 100


Laten leveren

Kiest u ervoor om de producten door ons te laten bezorgen, dan nemen wij contact met u op om een leverdatum te prikken.  Op de dag van de levering is het belangrijk dat er iemand de hele dag aanwezig is op het afgesproken adres.

Onze logistieke partner levert uw bestelling tot aan de eerste deur. Als u in een appartementencomplex of een woning met meerdere verdiepingen woont, houdt er dan rekening mee dat u zelf de producten in uw woning moet zetten.

Leveringskosten

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende producten met diverse afmetingen waardoor de leverkosten ook erg verschillend zullen zijn. Immers, een groot pakket versturen is een stuk prijziger dan een klein pakket. Hieronder vindt u een handig overzicht met onze leverkosten:

Nederland

Klasse 1: € 7,-

Klasse 2: € 17,50

Klasse 3: € 27,-

Als uw bestelling boven de 150,- uitkomt, dan leveren wij gratis bij u thuis ongeacht de grootte van het pakket.

België

Voor België gelden helaas andere tarieven:

Klasse 1: €17,-

Klasse 2: €27,5

Klasse 3: €37,- 

Klasse 4:  € 45 ,-  

Klasse 5:  € 55 ,- 

Of

Neem contact op met ons voor verzending buiten Nederland.