Wij adviseren

Advies

Het kiezen van een nieuwe badkamer kan een behoorlijke klus zijn. Door de vele opties is het begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet.  Bij Badkamerplanet helpen wij u op weg door middel van onze persoonlijke service. Hierbij wordt u bij elke stap voorzien van professionele advies.  Onze verkoop specialisten zullen rekening houden met uw budget en een perfecte oplossing bieden voor uw badkamer.

Inspiratie

Voordat u badmeubels, douches en tegels gaat uitkiezen is het belangrijk om vooraf te bepalen wat u wilt. Een badkamer is een flinke investering dus denk goed na over de uitstraling, stijl en inrichting. Mocht u hier niet uitkomen dan kunnen wij natuurlijk een handje helpen.  U kunt ons altijd bellen voor advies, maar mocht u liever visuele voorbeelden willen, dan raden wij aan om een kijkje te nemen in onze showroom.

In onze showroom staan boordevol design ideeën die u kunt gebruiken als een inspiratiebron voor uw badkamer. Hier staan bijvoorbeeld  complete badkamers opgesteld die u een impressie geven hoe uw badkamer er uiteindelijk uit kan zien.

Kosten van uw nieuwe badkamer

Het kostenplaatje is natuurlijk een belangrijk aspect in uw keuze. Om te voorkomen dat u schrikt van een torenhoge totaalprijs, kunnen wij u alvast een indicatie geven voor de kosten. Neem gerust contact op via de chat, telefoon of kom langs bij onze showroom om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Productkennis

Door onze jarenlange ervaring in de sanitairmarkt beschikken wij over ongekende productkennis om elke klant te helpen.  Wij weten de voor en nadelen van elk soort materiaal en ook de juiste manieren om de producten te behandelen zodat u hier het langst plezier aan beleefd.

Uitgebreide showroom met experts

In onze showroom lopen meerdere verkoop specialisten rond die al u vragen kunnen beantwoorden met betrekking tot uw badkamer. Wij zullen u hier stap voor stap begeleiden met het kiezen, samenstellen en de opmaak van uw badkamer.