Inbouw reserve rolhouder

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.
Iedereen kent de staande wc rolhouders wel! Maar bent u ook al bekend met een inbouw reserverolhouder? Een inbouw reserverolhouder biedt meer voordelen dan u zult denken! Kijk snel in onze webshop voor een passende inbouw reserverolhouder voor in uw badkamer!

Voordelen inbouw reserverolhouders

Er is niets zo vervelend als het toiletpapier tijdens uw toiletbezoek op is. Een inbouw toilet reserverolhouder is de ultieme oplossing hiervoor. In onze jarenlange ervaring hebben wij niets behalve lovende ervaringen gehoord over de inbouw toilet reserverolhouders. Een inbouw reserverolhouder wordt in de muur ingebouwd. Alle toiletrollen worden op deze manier netjes en hygiënisch uit het zicht opgeborgen. Onder aan de inbouw reserverolhouder is een opening waar u gemakkelijk de toiletrol uit kunt pakken. U kunt de reserverolhouder gemakkelijk aanvullen door de wc rollen vanuit de opening naar boven te duwen. In een inbouw reserverolhouder kunt u circa 5 á 6 rollen kwijt, uiteraard geheel afhankelijk van de dikte van de wc rol.

Uitstraling inbouw reserverolhouders

Ondanks dat slechts een klein deel van de inbouw reserverolhouder zichtbaar is, betekent dit nog niet dat de uitstraling van de inbouw reserverolhouder niet van belang is. Op Badkamerplanet.nl kunt u kiezen voor inbouw reserverolhouders in meerdere kleuren. Heeft u gouden kranen, dan kunt u kiezen voor een gouden inbouw reserverolhouder. Elk detail in uw badkamer telt mee voor de algehele look van uw badkamer. Kies zorgvuldig de benodigde accessoires uit voor uw badkamer.

Inbouw reserverolhouders met 1 rol houder

Met een inbouw reserverolhouder met 1 rol houder, heeft u twee vliegen in een klap. U hoeft geen extra wc rol houder meer aan te schaffen, omdat deze al onderdeel is van de inbouw reserverolhouder. Houd hierbij wel rekening mee dat u voldoende ruimte heeft om deze in te bouwen, daarnaast is het advies om deze links of rechts van u in te bouwen. Kiest u ervoor om de inbouw reserverolhouder met 1 rol houder achter het toilet te bouwen, dan zult u merken dat dit wat oncomfortabel kan zijn bij het gebruik.

Inbouw reserverolhouder kopen

Een inbouw reserverolhouder kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Plaats uw bestelling vandaag nog en ontvang uw inbouw reserverolhouder binnen 2-3 werkdagen in huis. Let bij een inbouw wc rolhouder er op dat u uw bestelling op tijd besteld. Gezien de wc rolhouder ingebouwd moet worden, zult u de inbouw wc rolhouder al in huis moeten hebben voordat het tegelwerk erop zit. Ook zult u rekening moeten houden met de afmeting van de inbouw reserverolhouder of deze past in de wand waar u deze gaat inbouwen. Heeft u meer vragen over de montage van de inbouw wc rolhouder, dan staan onze experts u graag te woord.

Inzetstuk t.b.v. inbouw reserverolhouder

Bent u een beetje handig en klust u graag. Dan kunt u ook kiezen voor een iets voordeligere optie. U kunt namelijk ook kiezen om enkel de inzetstuk t.b.v. de inbouw reserverolhouder aan te kopen. Wij adviseren dit enkel wanneer u enige ervaring heeft met klussen en het verbouwen van badkamers.