Badkamerspiegel zonder verlichting

Op badkamerplanet hebben wij spiegels voor alle badkamers. Variërend van groot naar klein en luxe tot simpel. Kijk snel rond op de webshop of kom langs in onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Badkamerspiegels

Een badkamer is niet compleet zonder een spiegel. Iedereen gebruikt dagelijks een spiegel, denk bijvoorbeeld wanneer u uw tanden gaat poetsen of snel uw haren in model brengt. Een goede spiegel hoort dus in een badkamer.

Naast alle praktische redenen om een spiegel in uw badkamer te hebben, zijn er natuurlijk ook design redenen. Een mooie spiegel draagt namelijk bij aan de de algemene stijl van uw badkamer.

Op badkamerplanet hebben wij spiegels voor alle badkamers. Variërend van groot naar klein en luxe tot simpel. Kijk snel rond op de webshop of kom langs in onze showroom.

Spiegel of spiegelkast

Iedereen is wel bekend met een spiegel maar een spiegelkast is minder bekend. Toch zijn er genoeg redenen om een spiegelkast boven een normale spiegel te kiezen.

Ten eerste moet u weten wat een spiegelkast eigenlijk is. Dit is een simpele kast waarop een spiegel is gemonteerd. De kast dient als een extra opbergruimte en de voorkant van de kast kunt u gebruiken als een spiegel, twee vliegen in 1 klap dus!

Een spiegelkast wordt gekozen wanneer men met een kleine ruimte werkt. Een spiegelkast maakt praktisch gebruik van de beschikbare ruimte zodat u dus ruimte bespaart. Mocht u een ruime badkamer hebben, dan kunt u een normale spiegel installeren met daarbij een kolomkast of een volledige badkamermeubel voor uw badkamer spullen.

Formaat badkamerspiegel

De formaat van de spiegel zegt veel over uw badkamer. Het is dus verstandig om vooral te bepalen hoe groot u uw spiegel wilt. Een kleine spiegel kan onpraktisch zijn, vooral als meerdere mensen tegelijkertijd gebruik willen maken van de spiegel kan dit problemen veroorzaken. 

Maar u wilt natuurlijk ook niet een te grote spiegel aanschaffen waardoor de spiegel niet meer in uw badkamer past! Kijk dus van te voren naar het formaat van de spiegel zodat u precies weet wat u in huis haalt.

Badkamerspiegel met verlichting

Als u in de vroege ochtenduren of late avonduren aan het klaar maken bent om naar buiten te gaan dan is het handig om licht te hebben. Een spiegel met verlichting schijnt licht op de plek waar u het meest nodig heeft, namelijk bij de wastafel.

Badkamerplanet heeft meerdere spiegels met verlichting in verschillende formaten. U kunt bij ons kiezen tussen TL verlichting en LED verlichting. LED verlichting is een afkorting voor “Light Emitting Diode”. Deze moderne technologie zorgt ervoor dat uw verlichting minder stroom verbruikt, waardoor het weer voordeliger is voor uw portemonnee.

Badkamerspiegel met radio

Door alle technische ontwikkelingen de afgelopen jaren is het ook mogelijk om een badkamerspiegel met radio te kopen. De radio werkt doordat er een ontvanger in de spiegel zit om radiosignalen op te vangen. Daarnaast hebben onze radio spiegels ook ingebouwde bluetooth verbinding. U kunt dus makkelijk uw laptop of mobiele telefoon erop aan sluiten en lekker muziek luisteren tijdens het douchen of tanden poetsen.

De badkamerspiegel met radio en bluetooth is een populaire optie geworden. Mensen houden van een unieke spiegel en kiezen dus al gauw voor een radio spiegel met bluetooth. Daarnaast is het hartstikke handig om een radio in uw badkamer te hebben. Bent u een persoon die langdurig in bad blijft of van lang douchen houdt dan moet u zeker deze spiegel aanschaffen. 

Spiegelverwarming

Iedereen heeft dit probleem wel eens meegemaakt. U neemt een lekkere lange warme douche en als u de douche uitstapt is uw spiegel helemaal beslagen. En dat terwijl u de spiegel net nodig heeft om uw haren te föhnen. Gelukkig is daar wel een oplossing voor, namelijk de spiegelverwarming.

De spiegelverwarming voorkomt condensatie door warmte af te geven hierdoor beslaat uw spiegel niet. Het is een aansluitbare verwarmingsfolie die u achter uw spiegel plakt door de zelfklevende rug. Heel erg simpel te installeren en meteen klaar voor gebruik!

Badkamerplanet heeft spiegelverwarming in verschillende maten beschikbaar zodat u altijd bij ons terecht kunt.

Bekijk badkamerspiegels in onze showroom 

Heeft u een geschikte spiegel gezien voor uw badkamer maar wilt u graag de spiegel nog eens bekijken voordat u hem aanschaft? Dan is dat mogelijk in onze showroom. U kunt hier de spiegel “beleven” en gebruiken zodat u weet wat u in huis haalt.

Ook hebben wij meerdere productexperts die u kunnen voorzien van informatie en advies. Twijfel niet langer en kom snel langs!