Badkamer spiegels

Op zoek naar een badkamer spiegel? Dan bent u bij Badkamerplanet aan het juiste adres. Onze spiegels zijn van uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijzen! Kijk gerust eens rond op onze webshop en ontdek de mogelijkheden. 

 • Badkamerspiegel zonder verlichting
  Badkamerspiegel zonder verlichting
 • Spiegelkast badkamer
  Spiegelkast badkamer
 • Badkamerspiegel met verlichting
  Badkamerspiegel met verlichting
 • Badkamerspiegel toebehoren
  Badkamerspiegel toebehoren
 • Badkamerspiegel met verwarming
  Badkamerspiegel met verwarming

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Groot assortiment aan badkamerspiegels

Badkamerspiegels bestaan in allerlei designs en maten, u kunt het zo gek niet bedenken. Als we onze assortiment eens onder de loep nemen dan komen we tot de conclusie dat iedereen bij Badkamerplanet terecht kan voor een mooie spiegel.

Ons assortiment bestaat namelijk uit de meest luxe badkamerspiegels tot aan simpele modellen die u onopvallend in uw badkamer kan hangen. Bent u op zoek naar andere badkamerproducten, we zijn een totaalleverancier voor sanitair, bekijk ook onze: badkamermeubels, badkamer kranen, douches en toiletten

Badkamerspiegel kiezen

Hoe kies je een spiegel voor uw badkamer? Voordat u meteen in de wereld van spiegels springt is het belangrijk om vooraf uw huiswerk te doen. Hoewel het op het eerste gezicht niet zo moeilijk lijkt, spelen spiegels een belangrijke rol in de algehele uitstraling van uw badkamer. Een te grote spiegel schrikt erg af en een te kleine spiegel is niet praktisch om te gebruiken. Het eerste wat u dus moet beslissen voor uzelf is de grootte van de spiegel.  Zorg er dus voor dat u de afmetingen heeft van uw badkamer en een mentale notitie heeft gemaakt over de grootte. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze productexperts die u hierbij kunnen helpen.

Spiegelkast – ruimtebesparend 

Daarnaast moet u een keuze maken tussen een standaard badkamerspiegel of een spiegelkast. Spiegelkasten zijn vooral handig als u werkt met een niet al te ruime badkamer. Een spiegelkast is als het ware een opbergkast en spiegel in één. Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg ruimte voor een kolomkast of hoge kast, dan is een spiegelkast een uitstekend alternatief.

Luxe badkamerspiegel met verlichting, verwarming of een spiegelkast

Ten slotte kunt u kiezen voor een spiegel met luxere opties. In principe zijn er 3 verschillende soorten waar u uit kunt kiezen namelijk: badkamerspiegel met LED verlichting, badkamerspiegel met LED verlichting met verwarming en een spiegelkast met stopcontact.

Een spiegel met verlichting en verwarming spreekt eigenlijk voor zich. Als u een spiegel met verwarming in uw badkamer heeft dan beslaat uw spiegel niet na het douchen. Een spiegelkast met stopcontact is handig omdat u bijvoorbeeld uw scheerapparaat of fohn kunt aansluiten.

Badkamerspiegels en materiaal

Onze badkamerspiegels zijn gemaakt van hoog kwaliteit glas. Maar wat wellicht nog belangrijker is de afwerking van het eindproduct. U wilt zich namelijk niet snijden aan uw spiegel daarom verzekeren wij u dat onze badkamerspiegels in uiterste precisie en details zijn afgewerkt.

Onze fabrikanten zijn ware professionals met jarenlange ervaringen in de sanitairmarkt daardoor zult u merken dat onze badkamerspiegels, spiegelkasten en andere spiegel accessoires gewoon van top kwaliteit zijn.

Onderhoud en schoonmaak van uw badkamerspiegel

Het onderhouden en schoonmaken van uw badkamerspiegel is vrij simpel. U kunt uw spiegel schoonmaken net als uw ramen dus met beetje water en afwasmiddel. Met glasreiniger is het ook effectief en makkelijk, spray uw spiegel een beetje en veeg het weg met doek van microvezel klaar is kees!

Als u een hete bad of hete douche neemt dan kan er wel eens condens ontstaan op uw spiegel. Helaas is er niets te doen tegen condensvorming. Condens kunt u eigenlijk gewoon wegvegen, maar als u geen zin heeft om telkens uw spiegel schoon te vegen dan kunt u ook kiezen voor een spiegelverwarming. Door middel van de verwarming verdwijnt de condens als sneeuw voor de zon.

Badkamerspiegels prijsklasse

Niet iedereen werkt met hetzelfde budget dus bij Badkamerplanet vindt u dan ook spiegels in verschillende prijsklassen. Wij vinden het belangrijk dat wij elke klant kunnen bedienen, dat is ook terug te zien in ons assortiment. Hierin vindt u standaard spiegels tot aan extreem luxe spiegels met allerlei technologische snufjes.

Ook al zit er veel verschil in prijs tussen de spiegels, er is 1 ding wat hetzelfde is bij Badkamerplanet. Dat is het feit dat u hoogwaardige kwalitatieve luxe spiegels krijgt voor uw geld. U krijgt dus een luxe spiegel van hoog kwaliteit glas thuis aan uw deur geleverd. Makkelijker kan niet!

Service bij badkamerspiegels

Wij zijn niet alleen trots op de kwaliteit van onze spiegels maar ook onze service is in onze ogen uitstekend. Spiegels zijn erg breekbaar en bij het transporteren kan er wel eens iets mis gaan (dit gebeurd sporadisch).

Wij zorgen er namelijk voor dat de spiegel met de meest optimale verpakking wordt verstuurd. De spiegel wordt ingepakt met een schuimlaag en stoot absorberende hoeken. Hierdoor komt het sporadisch voor dat een spiegel beschadigd aankomt bij u.  

Mocht het toch voorkomen, dan adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u verder helpen om dit probleem op te lossen. U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom!

Veelgestelde vragen badkamerspiegels

Hieronder vindt u een lijst met veel gestelde vragen over badkamerspiegels.

Waar moet u op letten bij het kopen van een badkamerspiegel?

Bij het aanschaffen van een spiegel is het slim om naar de functionaliteit te kijken en de uitstraling. Het is belangrijk om de juiste maat aan te schaffen. Over het algemeen haalt u een spiegel met dezelfde breedte als uw badkamermeubel of wastafel. Daarnaast kunt u kijken naar de functionaliteit van een spiegel. Kijk naar zaken zoals: soorten verlichting, spiegelverwarming, bluetooth radio, make up spiegel en dimbaarheid.

Welke afmetingen zijn er voor badkamerspiegels?

De standaardafmetingen voor een spiegel zijn 60cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm in de breedte. De hoogte van een spiegel verschilt meestal tussen de 70 en 80 cm. Daarnaast zijn er ook ronde spiegels. Deze spiegels hebben een diameter van 60 cm, 80 cm of 100 cm. Ook zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 140cm en 160cm.

Welke soort verlichting?

Er zijn meerdere opties betreft verlichting voor spiegels. Een kale standaard spiegel kunt u combineren met een spiegellamp. Het is ook mogelijk om ingebouwde verlichting in uw spiegel te kopen. Deze verlichting bestaat meestal uit ledverlichting of led-tl-verlichting. Moderne spiegels zijn voorzien van een dimbare functie met meerdere standen, zodat u de kleur en felheid van het licht kan bepalen.

Spiegel of spiegelkast kopen?

U kunt er ook voor kiezen om een spiegelkast te kopen in plaats van een spiegel. Een spiegelkast is een spiegel en een kast in één. Zo creëert u extra opbergruimte zonder extra ruimte ervoor op te geven. De spiegel zit vast aan de deur van de kast. Voor mensen die een relatief kleine badkamer hebben en geen ruimte hebben voor een kolomkast of hoge badkamerkast, is een spiegelkast de juiste keuze.