Elektrische radiator

Elektrische radiator

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Nederland dient binnen 30 jaar gasvrij te zijn en door elektrisch te verwarmen is dit de beste en goedkoopste oplossing

De elektrische design radiator eenvoudig op te hangen en deze kunt u direct in een stopcontact te stoppen. Het grootste voordeel van een elektrsiche radiator is dat deze niet staat aangesloten op de centrale verwarming.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Wat is een elektrische radiator?

Een elektrische radiator is een makkelijke oplossing voor het opwarmen van uw badkamer. Het doet hetzelfde als een 'normale' radiator, namelijk een ruimte verwarmen, maar dan op elektrischiteit. 

Wat zijn de voordelen van een elektrische radiator?

Omdat een elektrische radiator op elektrischiteit werkt, hoeft u de radiator niet op de centrale verwaming aan te sluiten. Een elektrische radiator kunt u gewoon aansluiten via een stopcontact met 220V aansluiting. Het aansluiten is dus erg gemakkelijk.

Verder zijn elektrische radiator zuinig en een stuk zuiniger dan een 'normale' radiator. Dit is met de energietransitie erg handig, future proof en duurzamer dan een radiator die werkt op gas. Deze radiator warmen ook erg snel op en verwarmen een ruimte dus ook erg snel.

Hoe werkt een elektrische radiator?

In de elektrische radiator zit een verwarmingselement . Dit verwarmingselement verwarmt vloeistof in de radiator en deze warmte wordt afgegeven. De warmte die hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat een ruimte wordt verwarmd

Hierbij is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de radiator. Zo zijn er elektrische radiatoren van 543 Watt en 769 Watt. In een grotere ruimte vergt de elektrische radiator meer vermogen om de ruimte goed te verwarmen, hier moet dus rekening mee worden gehouden.

Design

Onze elektrische radiatoren hebben een modern design. Een radiator neemt redelijk wat ruimte in en het is dan ook belangrijk dat deze er goed uitziet. Verder heeft u zelf de keuze tussen een witte en een mat zwarte radiator.