Elektrische radiator badkamer wit

Elektrische radiator

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Nederland dient binnen 30 jaar gasvrij te zijn en door elektrisch te verwarmen is dit de beste en goedkoopste oplossing

De elektrische design radiator eenvoudig op te hangen en deze kunt u direct in een stopcontact te stoppen. Het grootste voordeel van een elektrsiche radiator is dat deze niet staat aangesloten op de centrale verwarming.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Nu elektriciteit steeds meer wordt gebruikt in huishoudens, neemt de populariteit van de elektrische radiator badkamer wit ook toe. Het is een stuk minder gedoe en uw badkamer wordt toch lekker verwarmd. Wij helpen u met onze deskundigheid graag verder op weg.

Voordelen van een elektrische radiator

Een elektrische radiator heeft meerdere voordelen ten opzichte van een radiator die op de centrale verwarming is aangesloten. Zo kan de elektrische designradiator badkamer wit aangesloten worden met een stopcontact. Het aansluiten van de radiator op de leidingen is dus niet nodig, wat een hoop moeite scheelt. Daarnaast is het ook zuiniger en het scheelt daarom ook in de kosten. De tijd waarin een elektrische radiator opwarmt is ook nog sneller, veel voordelen dus!

Is een radiator wat voor mij?

Een badkamer kan op verschillende manieren worden verwarmd. Vloerverwarming en wandverwarming zijn opties, maar dit is vaak wel prijzig en in bestaande badkamers kost dit nog meer geld en moeite. Radiatoren zijn een populaire keuze vanwege de kosten het gemak. Radiatoren zijn makkelijk te installeren en daarnaast ook een stuk betaalbaarder. Mocht wit niet passen bij de stijl van uw badkamer, dan kunt u ook kiezen voor de mat zwarte elektrische radiator.

‘Extra’ functies

Deze radiatoren hebben meerdere handige functies. Zo is het mogelijk om de elektrische handdoekradiator wit te verbinden met wifi. Op die manier kan u verbinding maken met de radiator via uw mobiel. Daarnaast bevat de radiator ook nog een display, waarop temperatuur, de tijd of andere beelden getoond kunnen worden.

Haal nieuwe elektrische radiator badkamer wit in huis

Lukt het u om een witte elektrische radiator te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe radiator en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.