Badkamerspiegel met verlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 141

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Als u in de vroege ochtenduren of late avonduren aan het klaar maken bent om de deur uit te gaan dan is het handig om extra verlichting te hebben. Een spiegel met verlichting verlicht de plek waar u het meest nodig heeft, namelijk bij de wastafel.

Badkamerplanet.nl heeft meerdere spiegels met verlichting in verschillende formaten. U kunt bij ons kiezen tussen TL verlichting en LED verlichting. LED verlichting is een afkorting voor “Light Emitting Diode”. Deze moderne technologie zorgt ervoor dat uw verlichting minder stroom verbruikt, waardoor het ook nog eens voordeliger is voor uw portemonnee.

Groot assortiment badkamerspiegels met verlichting

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende spiegels met verlichting. Zoals hierboven beschreven kunt u kiezen tussen TL Verlichting en LED Verlichting. Maar wij hebben ook verschillende type spiegels. Zo heeft u keuze uit:

- Spiegel met verlichting LED rondom
- Spiegel met verlichting LED boven en onder
- Spiegel met verlichting LED aan de zijkant

Badkamerspiegel met verlichting inclusief spiegelverwarming

Elke spiegel op Badkamerplanet.nl kunt u inclusief spiegelverwarming bestellen. De spiegelverwarming gaat condensvorming tegen zodat u spiegel helder blijft. Ook na een lange douche. De spiegelverwarming is overigens niet geschikt om uw badkamer mee op te warmen.

Snelle en klantvriendelijke service

Bij Badkamerplanet.nl staat snelle en klantvriendelijke service centraal. Hierbij vinden wij het belangrijk om advies te geven dat persoonlijk en passend is. Voor al uw vragen vóór, tijdens en na uw aankoop kunt u terecht bij onze klantenservice.

Veelgestelde vragen badkamerspiegel met verlichting

Hieronder vindt u een lijst met veel gestelde vragen over badkamerspiegel met verlichting.

Wat is een spiegel met verlichting?

Een spiegel met verlichting is een spiegel met geïntegreerde verlichting. De verlichting kan op meerdere posities zijn geïntegreerd, bijvoorbeeld boven, onder of aan de zijkant van de spiegel. Met spiegelverlichting wordt de badkamerspiegel op zo'n manier verlicht dat details duidelijk zichtbaar worden.

Wat is LED verlichting?

De meeste spiegels met verlichting zijn voorzien van LED verlichting. LED is een afkorting voor Light Emitting Diode. Dit is een zuinige een duurzame soort verlichting, die gebruik maakt van elektriciteit om licht te produceren. Hierbij komt een heldere verlichting vrij met nauwelijks warmte, waardoor led lampen zeer geschikt zijn voor spiegels met verlichting.

Hoe sluit je een spiegel met verlichting aan?

Een spiegel met verlichting is vrij simpel aan te sluiten. De bedrading van de verlichting in het hart van de spiegel kunt u direct op het lichtnet / netstroom monteren.

Wat is de trend onder spiegels met verlichting?

De trend onder spiegels met verlichting zijn verlichtingen in meerdere standen. Met verschillende standen dimlicht kunt u niet alleen uw badkamer verlichten maar ook de sfeer en atmosfeer bepalen van uw badkamer.