Badwand

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Wilt u geen douchegordijn in uw badkamer, maar wilt u toch afscherming tijdens het douchen in uw bad. Kies dan voor een glazen badwand. Een badwand is de ideale oplossing voor een douchebeurt in uw bad, waarbij u wilt dat er zo min mogelijk water in de badkamer komt. Kijk snel in onze webshop voor de mogelijkheden.

Badwand kopen

Ga niet meer langer op zoek naar een douchegordijn, maar kies voor een glazen badwand bij uw bad. Een glazen badwand sluit perfect aan op uw bad en u hoeft niet langer meer te worstelen met uw douchegordijn. Badkamerplanet.nl biedt een glazen badwand aan die gemakkelijk te monteren is bij uw bad. Kijk snel in onze webshop, voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Voordelen badwand

De keuze voor een badwand brengt vele voordelen met zich mee. Op de eerste plaats is het ideaal voor compacte badkamers. U bespaart namelijk ruimte doordat u geen aparte douche hoeft te plaatsen in uw badkamer. Met een badwand kunt u douchen in uw bad, zonder dat er een hele plas water in uw badkamer ligt. Daarnaast is een bad met badwand ideaal voor huishoudens met kinderen. Hierbij kunnen kinderen toch lekker badderen, zonder de badkamer te veranderen in een zwembad.

Veiligheidsglas badwand

De badwanden van badkamerplanet.nl zijn gemaakt van veiligheidsglas. Veiligheidsglas houdt in dat wanneer het glas zou breken, dat deze in duizenden stukjes breekt en geen grote schreven achter laat. Hierdoor is de kans dat u zich aan het glas bezeert vele malen kleiner. Dit is erg belangrijk om in uw achterhoofd te houden, in het bijzonder voor huishoudens met kinderen.