Badkamer radiator

 • Designradiator
  Designradiator
 • Radiatorkraan
  Radiatorkraan

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Badkamer radiator assortiment

Badkamerplanet heeft een heel ruim assortiment aan badkamer radiatoren en designradiatoren. Op onze website vindt u alle beschikbare modellen of u nou op zoekt bent naar een luxe model of een budgetmodel. Ook hebben wij verschillende soorten speciale modellen te koop op onze website.

De handdoek radiator is daar een goed voorbeeld van. Met een handdoek radiator slaat u 2 vliegen in 1 klap. U gebruikt namelijk de hitte van de radiator om uw natte handdoek te drogen. Dit is ideaal aangezien uw radiator toch al aanstaat en warmte afgeeft, hierdoor heeft u in een recordtijd weer droge handdoeken beschikbaar.

Ook hebben wij onze badkamer radiatoren beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw radiator mooi matchen met de stijl van uw badkamer. Wilt u graag uw badkamer in een donkere kleur aankleden, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte radiator. De meest gangbare kleuren voor radiatoren zijn:

- Radiator zwart
- Radiator chroom
- Radiator wit

Mocht u speciale wensen hebben qua kleur, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemenmet ons. We kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn!

Badkamer Radiator kopen bij Badkamerplanet

Zoals u kunt lezen bent u op de juiste plek als u een badkamer radiator wilt aanschaffen. Voordat u radiatoren gaat vergelijken en uitzoeken, is het verstandig om eerst wat voorbereidend werk te doen. U wilt namelijk niet een radiator aanschaffen die niet krachtig genoeg is en te weinig warmte afgeeft voor uw badkamer.

Wij raden u aan om uw warmte afgifte te berekenen. Dit kunt u makkelijk online doen of u kunt een van onze productexperts vragen voor hulp. Dit is een erg belangrijke stap wat veel mensen vergeten. Als uw radiator niet krachtig genoeg is dan kan dat veel problemen met zich meebrengen. Uw badkamer komt dan niet snel genoeg op temperatuur.
De capaciteit van een radiator wordt meestal afgedrukt in watt. Met een simpele berekening kunnen onze product experts jou adviseren hoeveel watt u nodig heeft. Neem telefonisch contact op met de afmetingen van uw badkamer en dan heeft u meteen uw antwoord.

Ook is het belangrijk om een radiator te nemen met de juiste afmetingen. Een badkamer radiator wordt meestal opgehangen aan uw wand. Meet dus vooraf uw wanden op zodat u precies weet met hoeveel ruimte u werkt. Een te grote radiator past niet op uw wand en een te kleine radiator past weer niet goed bij de totale uitstraling van uw badkamer.

Ten slotte moet u de juiste type radiator aansluiting kiezen waarbij u rekening houdt met de aanvoer. U kunt meestal kiezen tussen een middenaansluiting of een zij aansluiting. 

Badkamer radiator aansluiten

Wij raden het altijd aan om een vakman in te schakelen om uw badkamer te verbouwen. Dat geldt ook voor het aansluiten van een badkamer radiator aangezien er flink wat kan misgaan.

Als u het liever zelf wilt doen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze radiatoren worden allemaal geleverd met een bevestigingsmateriaal. Hierdoor kan de doe-het-zelf klusser meteen aan de slag om hem vast te monteren. U heeft ook een radiatorkraan nodig.

Badkamer radiator trends

Een radiator dient niet alleen als een badkamer verwarming maar draagt ook zijn steentje bij aan de algehele design van uw badkamer. De grootste trend voor badkamers in 2018 is mat zwart. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een badkamer met een matzwarte meubel, doucheset en wc pot. Om dit plaatje compleet te maken heeft u eigenlijk ook nog een mat zwarte badkamer radiator nodig.

Wij voorspellen dat de mat zwarte trend nog wel een tijdje meegaat. Dat is niet meer dan logisch omdat het nog een vrij unieke look is en niet veel mensen hebben zwart als basiskleur voor hun badkamer.

Badkamer radiators in onze showroom

Heeft u een geschikte radiator gevonden op onze webshop maar heeft u alsnog twijfels? Dan raden wij het aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Veenendaal. De meeste producten op onze webshop hebben wij beschikbaar in onze showroom. Zo kunt u uw radiator in het echt bekijken en aanraken of het product wel bij u past.

Veenendaal ligt vrij centraal in Nederland en is dus met de auto makkelijk te bereiken vanuit elke provincie. Kom gezellig eens langs voor een kopje koffie en praat met onze product experts over uw radiator!