Inbouw douchekraan

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Het gebruik van douchekranen is het meest traditioneel, dit omdat een opbouw douchekraan wat gemakkelijker te monteren is. Maar dat neemt niet weg dat het inbouwen van een douchekraan heel moeilijk is. Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker gemaakt om douchekranen in te bouwen. Kijk snel op onze site voor een passende design inbouw douchekraan voor in uw badkamer.

Uitstraling inbouw douchekraan

Waarom voor een inbouw douchekraan gaan? Bij een inbouw douchekraan zijn vrijwel alle overbodige leidingen en stangen in de muur gebouwd. Het resultaat is dat uw doucheruimte rustiger oogt. Het zorgt voor een minimalistisch uitstraling. Dit hoeft niet gelijk te betekenen dat uw doucheruimte er saai uit ziet, het geeft juist een hele stijlvolle en eigentijdse look. Een alternatief is dus een simpele opbouw douchekraan.

Voordelen inbouw douchekraan

De keuze om uw douchekraan in te bouwen heeft ook voordelen. Een inbouw douchekraan zorgt namelijk voor een omgeving die schoner is. Doordat de stangen en leidingen achter de muren zijn verwerkt, zal hierop geen kalkvorming kunnen plaats vinden. Een inbouw douchekraan is dus ook eenvoudiger te onderhouden. Houdt er wel rekening mee dat het kostenplaatje van een inbouw douchekraan wat hoger kan liggen.

Inbouw douchekraan kopen

Wat goed is om te weten is dat de inbouw douchekranen van Badkamerplanet.nl thermostatische douchekranen zijn. Dit houdt in dat u de temperatuur van het water kunt instellen aan de hand van één knop. U hoeft hierbij dus niet met koud en warm water te mengen om tot de gewenste temperatuur te komen. Om het u makkelijker te maken vindt u op Badkamerplanet.nl gecombineerde sets waarbij u direct voorzien bent van alle benodigde elementen van een inbouw douchekraan. Bestel snel uw inbouw douchekraan op onze webshop en ontvang de gehele set al binnen 1-3 werkdagen in uw huis. Leveringen boven €150,- worden GRATIS aan huis bezorgd.