Hangend toilet

Op zoek naar een hangend toilet? Dan bent u bij Badkamerplanet aan het juiste adres. Onze hangende toiletten zijn van uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijzen! Kijk gerust eens rond op onze webshop en ontdek de mogelijkheden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Hangend toilet

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een hangend toilet. Dat is meer dan begrijpelijk aangezien een hangend toilet veel voordelen met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw toilet. U hoeft niet meer om de toilet heen te poetsen, aangezien deze in de lucht hangt.

Badkamerplanet heeft een groot assortiment aan hangende toiletten voor elk budget. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen in verschillende prijsklasses. Kijk rond op onze webshop of neem een kijkje in de showroom.

Voordelen hangend toilet

Zoals eerder gezegd heeft een hangend toilet eigenlijk alleen maar voordelen. Hieronder zullen we alle voordelen bespreken en u proberen te overtuigen om voor een hangend toilet te kiezen. Mocht u niet overtuigd zijn, dan is dat ook geen probleem. Wij hebben natuurlijk ook een ruime keuze aan staande toiletten.

Niet iedereen vindt een hangend toilet mooi. Het gaat uiteindelijk om uw persoonlijke voorkeur. Wilt u toch liever een staand toilet, dan kunt u onze assortiment hier bekijken.

hangend toilet

Hangend toilet makkelijk schoon te maken

Het grootste voordeel van een hangend toilet is het schoonmaken van uw toilet. Aangezien de toilet boven de grond hangt, kunt u makkelijk met een doek onder uw toilet komen om schoon te maken. Een staand toilet heeft dit gemak helaas niet. Een staand toilet is bevestigd op de grond waardoor het vaak lastig is om rondom uw toilet schoon te maken. Een staand toilet wordt meestal dichtbij een muur geplaatst waardoor de ruimtes erg klein worden.

Dus houdt u er niet van om moeite te doen om uw toilet schoon te houden, dan is de keuze makkelijk gemaakt. In dit geval moet u zeker voor een hangend toilet kiezen.

Meer ruimte

Als u een kleine toiletkamer of badkamer heeft dan is een hangend toilet wel aan te raden. Een staand toilet neemt namelijk een stuk meer ruimte in beslag. Een hangend toilet wordt aan de muur bevestigd, deze staat dus direct tegen de muur aan. Een staand toilet staat meestal iets van de muur af, waardoor u bij een hangend toilet in de diepte een aantal centimeters bespaart.

Ook kunt u bijvoorbeeld uw toilet accessoires makkelijk achter uw toilet stoppen. Denk bijvoorbeeld aan een toilet ontstopper of een simpele toilet borstel.

Het zal geen wereld van verschil maken, maar bij een kleine ruimte zijn alle kleine besparingen mooi meegenomen. Wij raden onze klanten dan ook altijd een hangend toilet aan als men moet werken met een wat kleinere ruimte.  Als u een relatief grote ruimte tot u beschikking heeft, dan kunt u ook voor een staande variant gaan.

Hangend toilet en uitstraling

Een hangend toilet geeft een mooi ruimtelijk effect en een frivole uitstraling. Uw toilet zweeft eigenlijk in de lucht, wat veel mensen erg mooi vinden. Daarnaast is een hangend toilet een relatief nieuwe uitvinding. In oudere huizen zult u vooral staande toiletten vinden. Daarom wordt een hangend toilet dan ook gezien als modern en luxueus.

Afwerking

Ten slotte is een hangend toilet vaak mooier afgewerkt dan een staand toilet. In tegenstelling tot de staande toilet is de water reservoir bak bij een hangende toilet niet zichtbaar. Dit zorgt voor een meer afgewerkte toilet en een strakkere uitstraling.

Daarnaast is de doortrek knop verwerkt in de muur en niet op de water reservoir bak. Ook dit draagt bij aan de strakke uitstraling van de hangende toilet.

Compact of normaal

Badkamerplanet heeft een groot assortiment aan verschillende toiletten. De moeilijkste keuze die u moet maken, naast een hangend of staand toilet, is het kiezen tussen een compacte of standaard variant.

Voor kleinere badkamers hebben wij een compacte versie van al onze toiletten. Een compacte versie houdt in dat deze toilet is verkort. Dit lost ruimtegebrek op, aangezien dit een groot probleem is voor veel kleine toilet ruimtes.

Met een compacte toilet bespaart u veel ruimte en kunt u ook genieten van ons toilet als u een kleinere toilet ruimte heeft.

Showroom toiletten

Heeft u op www.badkamerplanet.nl een mooie toilet gevonden, maar u bent nog niet zeker van uw zaak? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in de showroom. Alle toiletten die op de webshop staan, kunt u vinden in onze showroom.

In onze showroom lopen meerdere productexperts rond, die u kunnen helpen met het vinden van de juiste toilet. Ten slotte is het beter om uw toekomstige toilet te bekijken, zo kunt u de toilet uit proberen door erop te zitten, en kijken of deze wel groot genoeg is.