Retourneren

Bent u niet tevreden met uw product of wilt u graag uw bestelling annuleren? Lees hieronder de volgende stappen die u moet ondernemen.

Annuleren

Het is mogelijk om uw bestelling bij Badkamerplanet voortijdig te annuleren. U annuleert een bestelling door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen, vergeet niet uw bestelnummer bij te vermelden.  Hoe eerder wij namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten.

Nadat de bestelling is geannuleerd vervallen uw betalingsverplichtingen. Als u al betaald heeft, dan zullen wij zo spoedig mogelijk het bedrag terugstorten via uw betaalmethode.

Als een bestelling al verwerkt is, dan is annulering niet meer mogelijk. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u de producten altijd retour sturen. Hieronder vindt u de retourbeleid van Badkamerplanet.nl

Badkamerplanet retour

Retourneren

Mocht een door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoen, dan is het mogelijk om het product te retourneren. Bij Badkamerplanet hanteren wij een bedenktijd van 30 dagen.  De 30 dagen gaan in wanneer de producten zijn afgeleverd. Binnen 30 dagen dient de koper aan te geven om af te zien van de aankoop. 

U kunt het product inruilen voor een ander product of uw geld terug krijgen. Badkamerplanet zal het volledige bedrag inclusief verzendkosten "heen" terugbetalen (indien berekend en als de gehele order terug komt). Als de gehele order niet volledig retour komt en de producten die u behoudt een waarde kleiner heeft dan 150 euro, worden er verzendkosten van 7 euro in mindering gebracht. Stuurt u het terug via een pakketdienst of een andere logistieke dienstverlener? Dan zullen de verzendkosten niet worden vergoed. Het kan voorkomen dat een product niet via een reguliere pakketdienst terug te sturen is. Neem dan contact met ons op voor een oplossing. 

Badkamerplanet zal alleen de retourzending accepteren als het aan de volgende eisen voldoet:

- Binnen 30 dagen na levering;
- Product zijn compleet en onbeschadigd;
- Producten zijn schoon, ongebruikt en ongemonteerd (uitproberen zoals in de winkel mag wel);
- In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
- Producten die speciaal besteld of vervaardigd zijn voor u, kunnen helaas niet retour en uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Retourzendingen die niet voldoen aan deze eisen, worden niet geaccepteerd door Badkamerplanet. 
LET OP: Badkamerplanet.nl is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die verloren gaan of beschadigd raken via de pakketdienst. Wij raden u ten strengste aan om uw pakket aangetekend en degelijk verpakt te versturen. 

Retouraanvraag

Voor het retourneren van producten, verzoeken wij u om dit vooraf te melden via onderstaande digitaal formulier. Als wij de retourmelding bevestigd hebben, kunt u het product binnen 14 dagen terugsturen naar ons naar het adres die wij vermeld hebben bij de bevestiging of u levert het product zelf af bij het adres die bij de retourbevestiging van ons vermeld staat dan is het kosteloos. Terugsturen of af leveren bij elk ander adres dan opgegeven in de bevestiging of na 14 dagen na de bevestiging dan zal de retour niet behandeld worden. U dient het retourformulier bij de retourzending toe te voegen anders wordt het niet in behandeling genomen.

Uw gegevens


Aankoopgegevens