Betaalmogelijkheden

Op Badkamerplanet.nl is het mogelijk om via verschillende manieren te betalen.  Hieronder vindt u alle betaalmogelijkheden op onze webshop.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte manier om online te betalen in Nederland. Ongeveer 87% van de Nederlandse bevolking heeft wel eens een betaling gedaan via iDeal. Het grootste voordeel van iDeal voor consumenten is dat alle Nederlandse banken aan iDeal zijn aangesloten. 

- Rabobank
- ING
- SNS Bank
- ABN AMRO
- Fortis
- Friesland bank
- ASN Bank
- SNS Regio Bank

Daarnaast verlopen betalingen via iDeal snel en makkelijk. Alle betalingen worden vrijwel direct verwerkt waardoor uw bestelling geen vertraging oploopt.

Paypal

Met PayPal is het mogelijk om snel en gemakkelijk online te betalen. Een betaling via PayPal word in werking gezet door uw PayPal account gegevens in te vullenDaarna wordt u doorverwezen naar de PayPal website en ziet u een bevestigingspop-up verschijnen.  Door te bevestiging rondt u de betaling af en wordt het bedrag afgeschreven van uw PayPal account.

Het is ook mogelijk om uw creditcard of rekening nummer te koppelen aan uw PayPal account. Als u dit heeft gedaan, dan wordt het bedrag automatisch van uw creditcard of rekening afgeschreven.

Creditcard

Betalen met creditcard is ook mogelijk op onze webshop. Alle betalingen via een creditcard worden pas aan het einde van de maand van jouw rekening gehaald. De uitgever van de creditcard schiet in principe de betaling voor.

Badkamerplanet.nl accepteert MasterCard, Visa en Maestro betalingen.

Afterpay/Riverty

AfterPay/Riverty voert voor Badkamerplanet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay/Riverty. Met de AfterPay/Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay/Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay/Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay/Riverty een gegevenscontrole uit. AfterPay/Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay/Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Van deze betaalmethode kan enkel gebruik worden gemaakt, indien het bedrag lager is dan € 500,-Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay/Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay/Riverty.

Let op: zorg ervoor dat u alle juiste en volledige gegevens invult.

Betalen in de showroom

Badkamerplanet.nl biedt ook u ook de mogelijkheid om in onze showroom te betalen. U kunt ervoor kiezen om uw product af te halen en deze meteen te betalen. In onze showroom kunt u contant of met de pin betalen. Op dit moment is dat helaas niet mogelijk, de showroom is niet geopend.

BanContact / Mister Cash

Voor Belgische klanten bieden wij ook de mogelijkheid om via BanContact / Mister Cash te betalen. Dit is een eenvoudige, snelle en veilige manier voor Belgen om online betalingen te doen. Het systeem is ontwikkelt door drie financiële instanties namelijk: Fortis, BBL en de Kredietbank.

Dit zijn de voordelen van BanContact / Mistercash:

- Erg eenvoudig te gebruiken
- Veilig
- Geen extra kosten
- Uw betalingen worden direct afgeschreven