Over ons


Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.

Wat bieden wij

Op onze webshop kunt u bijna alles vinden wat u nodig heeft voor uw badkamer. Ons assortiment varieert van complete badkamers tot aan badmeubels, douchewanden, wastafelkranen, spiegels, badkamer accessoires, etc. Het merendeel van onze producten zijn gemaakt in dezelfde fabrieken van alle A-merken zoals Grohe, Hansgrohe, Sphinx, Geberit en Villeroy & Boch, etc. Ze doorstaan strenge kwaliteitseisen in deze fabrieken en daardoor hebben onze producten een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Door dat wij direct inkopen bij fabrieken, kunnen wij u (vergelijkbare) producten aanbieden die 30 tot 70 procent goedkoper zijn dan adviesprijzen. Daardoor is niet de prijs gunstiger, maar ook de uitlevering ervan. Mocht het product op voorraad zijn, proberen wij altijd het product zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Wij proberen elke klant op de best mogelijke manier te bedienen.  Wij vinden het belangrijk dat ons assortiment up-to-date blijft en zullen altijd op zoek gaan naar de nieuwste producten voor uw badkamer. Daardoor blijft ons assortiment jaarlijks groeien! Mocht er toch iets niet tussen zitten wat u zoekt of heeft u advies nodig, aarzel zeker niet om met ons contact op te nemen. Wij kunnen u helpen met de nodige inspiratie.

Showroom

Met de showroom in Veenendaal ligt Badkamerplanet centraal in Nederland waardoor we voor vrijwel iedereen makkelijk te bereiken zijn. Sanitaire producten kunnen prijzig zijn en we begrijpen heel goed dat klanten eerst de producten willen beleven voor een aankoop. In onze showroom kunt de meeste producten uitproberen, voelen, aanraken en beleven.