Designr adiator middenaansluiting

Een radiator met middenaansluiting is voor vele badkamers ideaal om de ruimte te verwarmen. Ze zijn makkelijk te installeren en tegenwoordig zien ze er ook nog eens erg strak uit. Graag helpen wij u met onze expertise verder op weg. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Wat houdt dat in, een radiator middenaansluiting?

Zoals de naam al zegt, de aansluiting van de radiator zit in het midden. De aansluiting in het midden heeft meerdere voordelen. Zo hoeft u er geen rekening mee te houden dat de aansluiting van de middenaansluiting radiator in de weg zit met het plaatsen, bijvoorbeeld met de ruimte tussen de muur en de radiator. Daarnaast zijn deze radiatoren ook symmetrisch, wat er esthetisch gezien ook mooier uitziet. Naast de middenaansluiting, zijn ook nog de zijaansluiting.

Waarom kiezen voor een radiator?

Er zijn veel verschillende manieren om een badkamer te verwarmen, denk hierbij aan vloerverwarming of wandverwarming. De meest gekozen optie blijft toch de radiator en dat is niet zonder reden. Radiatoren zijn relatief goedkoop en makkelijk te installeren. Verder heeft het ook nog praktische voordelen, zo kan kleding of een handdoek makkelijk worden gedroogd op de radiator.

Verschillende modellen radiatoren

Er zijn verschillende soorten radiatoren beschikbaar. Het verschil in ons aanbod zit vooral in de kleur en de grootte. Afhankelijk van de grootte van uw badkamer kunt u afwegen hoe groot de radiator moet zijn. Een grote badkamer heeft eerder een radiator van 180 cm nodig en een kleine badkamer een radiator van 120 cm. Daarnaast is er ook verschil in kleur, zo zijn er de kleuren wit, grafiet en mat zwart. Een radiator is een groot object en de kleur valt dan ook snel op. Afhankelijk van de stijl van uw badkamer kunt u ervoor kiezen om voor een lichte of een donkere badkamer radiator middenaansluiting te gaan.

Haal nieuwe radiator middenaansluiting in huis

Lukt het u om een radiator met middenaansluiting te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe radiator en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.