Design radiator wit

Bent u op zoek naar een mooi designradiator wit voor uw badkamer? Op onze webshop vindt u een breed assortiment aan designradiatoren. Kijk snel rond en maak uw keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Design radiator Wit

Bij het bestellen van een designradiator is het belangrijkste om te bepalen welke kleur u wilt. Een witte designradiator ziet er erg modern en chique uit. Deze radiator past dan ook het best in een moderne witte badkamer. Zo heeft u een subtiele design radiator die achteloos aansluit bij de totale interieur.

Naast witte designradiatoren hebben wij ook andere kleuren zoals: zwart, chroom, grafiet.

Design radiator en vermogen

Daarnaast is het verstandig om ook naar het vermogen te kijken. De grootte van uw badkamer heeft invloed op uw keuze, want hoe groter de badkamer, hoe meer vermogen u nodig heeft.

Ten slotte is de plaatsing van uw radiator belangrijk. Om ervoor te zorgen dat uw radiator snel en gelijkmatig warmte verdeeld is het verstandig om de radiator zo open mogelijk te plaatsen, dus niet in een hoekje. Zo bespaart u energie en kosten omdat de radiator uw badkamer sneller opwarmt.

Online badkamer kopen

Een badkamer online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met ons ruime assortiment in sanitair kunt u uw badkamer geheel naar uw eigen smaak uitkiezen. Voor elke stijl hebben wij op onze webshop wel iets passends. Bestel snel uw droom badkamer via onze webshop!