Designradiator zijaansluiting

Een designradiator zijaansluiting in de badkamer, een ideale manier om de badkamer lekker te verwarmen. Makkelijk te installeren en ook nog eens betaalbaar. Daarnaast zien radiatoren er tegenwoordig ook erg strak uit. Wij helpen u graag verder op weg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we gesloten
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Is een radiator met zijnaansluiting geschikt voor mij?

Welk type aansluiting u nodig heeft, hangt onder andere af van hoe de leidingen in uw muur lopen. Een badkamer radiator met zijnaansluiting komt het meeste voor en dit is niet zonder reden. Wanneer uw leidingen horizontaal in de muur lopen, is het gebruikelijk om voor dit type radiator te kiezen. Naast een zijaansluiting is er ook nog de middenaansluiting en de midden- en zijaansluiting.

Is een radiator wat voor mij?

Een badkamer kan op verschillende manieren worden verwarmd. Vloerverwarming en wandverwarming zijn opties, maar dit is vaak wel prijzig en in bestaande badkamers kost dit nog meer geld en moeite. Radiatoren zijn een populaire keuze vanwege de kosten en het gemak. Radiatoren zijn makkelijk te installeren en daarnaast ook een stuk betaalbaarder

Kleuren combineren met de badkamer radiator zijaansluiting

In ons assortiment zijn meerdere kleuren design radiatoren met zijaansluiting beschikbaar. Zo is er wit, chroom, grafiet en mat zwart. Omdat een radiator relatief veel ruimte inneemt, zal de kleur van de radiator ook opvallen. Op een speelse manier kan de kleur gemakkelijk worden gecombineerd met andere onderdelen van de badkamer. Dit kan bijvoorbeeld met een spiegel, badmeubel of kraan

Haal nieuwe radiator zijaansluiting in huis

Lukt het u om een radiator met middenaansluiting te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe radiator en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.