Wastafel 100 cm

Op zoek naar een 100 cm wastafel voor in uw badkamer? Kijk snel in onze webshop voor design wastafels van 100 cm. Op Badkamerplanet.nl vindt u design wastafels tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Wastafel 100 cm

Badkamerplanet.nl heeft een groot aanbod aan design wastafels van 100 cm breed. Het is belangrijk dat u een wastafel vindt die optimaal voldoet aan uw eisen. Hierbij is niet enkel het design van belang, maar ook het materiaal. Op onze webshop kunt u wastafels vinden in verschillende materialen zoals: Natuursteen, Keramiek, Mineraalmarmer, Solid Surface en Quartz. De keuze van het materiaal is bepalend voor de stijl van uw badkamer, maar daarnaast vereist elk materiaal ook een andere onderhoudsmethode. De keuze voor een keramisch wasbak is het meest onderhoudsvriendelijk. Heeft u vragen over de onderhoud van de verschillende materialen, dan kunt u deze gerust aan onze klantenservice stellen.

Enkele wastafel 100 cm

Bij het aanschaffen van een nieuwe wastafel moet u letten op een paar belangrijke dingen. Ten eerste moet u vooraf bepalen hoeveel wasbakken u wilt. Een enkele wastafel of een dubbele wastafel. Bij een wastafel van 100 cm hoeft u deze keuze niet te maken. 100 cm is namelijk niet breed genoeg voor een dubbele wastafel. 

Wastafel 100 cm met kraangat

Bij de aankoop van een wastafel 100 cm heeft u keuze uit een wastafel met 1 kraangat, 2 kraangaten of geen kraangaten. Het kraangat is bedoeld voor de wastafelkraan. Kiest u voor een wastafel met kraangaten, dan wordt de wastafelkraan opgebouwd. Bij een wastafel zonder kraangaten kunt u er voor kiezen om de wastafelkranen in de muur te laten bouwen. Onnodige leidingen en stangen worden dan in de muur gebouwd, waardoor er een minimalistische look ontstaat. Ingebouwde wastafelkranen ogen erg strak en rustig. Houdt wel rekening mee dat het kostenplaatje wat hoger uit kan komen.

wastafel 100 cm

Haal een nieuwe wastafel 100 cm in huis

Lukt het u om een wastafel van 100 cm te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe wastafel en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.