Douchedeur 90 cm

Op badkamerplanet.nl kunt u een ruim aanbod vinden aan douchedeuren. In onze webshop kunt u op zoek naar een douchedeur 90 cm die in uw situatie past. Bekijk snel ons ruime aanbod in douchedeuren!

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Badkamerplanet?

 • Gratis verzending bij besteding van € 150,-
 • Scherpe prijzen directe inkoop bij fabriek
 • Bedenktijd van 30 dagen
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • SHOWROOM 1500 M2

  Vandaag zijn we open tot 18:00
 • UITSTEKEND 9.7 van 10


  1035 betrouwbare
  Trustpilot beoordelingen.

Voordelen douchedeur 90 cm

De keuze voor het plaatsen van een douchedeur in uw badkamer is vaak een bewuste keuze. Vaak wordt er gekozen voor een douchedeur, omdat een douchedeur de warmte tijdens het douche in de cabine houdt. Verder zal er geen water in de badkamer lopen, gedurende een douchebeurt. De douchedeuren van badkamerplanet.nl zijn zowel te plaatsen op de directe tegel als op een douchebak.

Uitstraling 90 cm douchedeur

Naast dat het plaatsen van een douchedeur erg functioneel is, geeft een glazen douchedeur uw badkamer ook een zeer moderne uitstraling. De transparante glazen zorgen ervoor dat uw badkamer er vooralsnog ruim uit ziet. De douchedeuren 90 cm van badkamerplanet.nl zijn afgewerkt met chrome details, waardoor deze extra dynamiek geeft aan de uitstraling van uw badkamer.

Veiligheidsglas & Nano anti kalk

Alle varianten douchedeur 90 cm van Badkamerplanet.nl zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit houdt in dan wanneer het glas zou breken, dat u er geen grote verwondingen aan overhoudt. Veiligheidsglas springt namelijk in duizenden stukjes, waardoor de kans dat u zich aan grote scherven verwondt kleiner is. Daarnaast zijn de meeste douchedeuren voorzien van een nano anti kalk coating. Dit houdt in dat de douchedeuren gemakkelijk te onderhouden zijn, doordat kalk zich minder snel hecht aan de glazen. Echter wordt er vooralsnog geadviseerd om de douchedeur goed af te drogen, om nog langer plezier te kunnen houden van uw douchedeur.

Haal een nieuwe douchedeur 90 cm in huis

Lukt het u om een douchedeur 90 cm te vinden? Bestel dan uw gloednieuwe douchedeur en maak uw badkamer nog een beetje mooier. Twijfelt u nog? Kijk dan gerust verder tussen onze andere afmetingen en types.