Garantie
Alle producten van badkamerplanet.nl hebben garantie, verschillend van 1 tot 10 jaar. De garantie is natuurlijk alleen van toepassing indien een product normaal wordt gebruikt. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product mankementen vertoont of niet naar behoren werkt. Geen probleem! We willen altijd graag een oplossing met u zoeken om ervoor te zorgen dat u toch plezier van uw product heeft. Om in aanmerking te komen voor de garantie, dient u een service aanvraag te doen bij ons via: badkamerplanet.nl/service-aanvraag

Hou rekening met het volgende als u een service aanvraag indient:

MONTEREN = ACCEPTEREN!!!

Bij een schadegeval
We versturen uw bestelling via één van onze logistieke partners. Wij proberen altijd uw bestelling schadevrij bij u af te leveren maar omdat niet alles in eigen hand is, kan het voorkomen dat een product schade heeft opgelopen. Dit kan diverse oorzaken ten grondslag liggen, zoals tijdens de productie, transport, uitpakken of installatie, etc. Mocht het toch voorkomen, vragen wij u vriendelijk om dit binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling te melden via ons serviceformulier. Graag ontvangen wij bij de aanvraag beeldmateriaal (foto’s, video, e.d.) en een zo duidelijk mogelijke omschrijving, zodat wij de situatie zo snel mogelijk kunnen beoordelen en tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Kosten van de monteur/installateur
Indien een (vervangend) product herlevert dient te worden, als gevolg van een productiefout, transportschade of een andere mogelijke oorzaak, doet Badkamerplanet.nl er alles aan om dit zo spoedig mogelijk te doen. Door vertraagde leveringen of vertraagd transport dan wel vertraagde levering van een vervangingsproduct, compenseren wij GEEN kosten of gevolgschades die voortvloeien uit gerelateerde werkzaamheden van de bestelling die niet kunnen doorgaan of verplaatst moeten worden zoals montage-en/of demontagekosten.