Black Onyx - Mat Zwarte douchecabine met veel mogelijkheden

Black Onyx - Mat Zwarte douchecabine met veel mogelijkheden
Juni 08, 2022   |   Door: Inge Berg

Een aantal jaar geleden begon er een nieuwe trend in de badkamers. Het gebruik van de kleur mat zwart. In 2022 zien we dat deze trend alsmaar groter wordt, u kunt uw badkamer helemaal voorzien van mat zwarte producten. Denk bijvoorbeeld aan accessoires, kranen, badmeubels, muren, tegels en toiletten. Het gebruik van donkere tinten geeft een strak industrieel uiterlijk.

Waarom is mat zwart populair geworden?

De meeste mensen associëren een badkamer met een witte kleur. De populariteit van de kleur mat zwart begon overigens niet in de badkamer. Mensen kozen voor mat zwart in de woonkamer en keuken, dit is vervolgens overgewaaid naar de badkamer. Gelukkig maar, want met mat zwart in de badkamer kunt u een zeer fraaie, stoere en industriële badkamer creëren.

Black Onyx serie Douchecabine

Wij verwachten dat de mat zwarte trend nog verder zal groeien, en daarom hebben wij besloten om een speciale mat zwarte douche serie te lanceren, denk hierbij aan een douchecabine en een douchedeur. In deze blogpost introduceren wij onze gloednieuwe maar unieke Black Onyx douche serie.

Mat zwarte douchecabine met zijwand en vast paneel

De serie heeft mat zwarte aluminium profielen die voorzien zijn van een sterke laag mat zwart geanodiseerd aluminium. Dit heeft als voordeel dat het duurzamer maar ook veel krasbestendiger is dan poedercoating, dat vaak wordt gebruikt door fabrikanten. Daarnaast heeft het mat zwarte horizontale strepen aan de buitenkant. De binnenkant is egaal, zo kan de binnenkant na elke douchebeurt eenvoudig schoon gemaakt worden. Het meest unieke is dat de deur zowel binnen als buiten draaiend is, hoe u het ook plaatst. Hieronder vindt u een lijst met alle unieke specificaties van onze Black Onyx serie:

  • Aluminium profielen in mat zwart
  • "Annodised" aluminium
  • Universeel te plaatsen (zowel linksom als rechtsom, spiegelbeeld plaatsing)
  • Deur zowel vanuit midden of zijkant te openen afhankelijk van plaatsing
  • Stabilisatiestang van 150cm breed (inkortbaar)
  • Zowel binnen als buiten draaiend
  • Horizontale lijnen aan de buitenkant (binnenkant egaal)
  • 8 mm dik helder veiligheidsglas
  • Nano behandeling (anti kalk coating)
  • Geschikt voor plaatsing direct op een tegelvloer of douchebak (laag of hoog model)

Black Onyx serie bevat mat zwarte douchecabines en douchedeuren in verschillende opstellingen en afmetingen. Black Onyx heeft 3 verschillende onderdelen: douchedeur, vaste paneel en zijwand. Met deze drie onderdelen kunt u verschillende combinaties maken.

De deur is beschikbaar in de volgende breedte afmetingen: 60cm, 70cm, 80cm, 90cm

Het vastpaneel is beschikbaar in de volgende breedte afmetingen: 40cm, 60cm

De zijwand is beschikbaar in de volgende breedte afmetingen: 80cm, 90cm, 100cm

Met bovenstaande onderdelen kan er zeer veel combinaties gemaakt worden. Dit leggen wij hieronder uit:

Black Onyx douchedeur

De Black Onyx douchedeur is een mat zwarte douchedeur die u tussen een nis (tussen 2 muren) kan plaatsen. Het is verkrijgbaar in de volgende breedtes: 60cm, 70cm, 80cm en 90cm. De douchedeur heeft een verstelbaarheid van 4 cm in de profielen.

Ingebouwde mat zwarte douchedeur

Heeft u een bredere variant nodig? Dan kunt u de Black Onyx douchedeur combineren met een vast paneel. Zo is onze Black Onyx douchedeur ook geschikt voor een bredere nis maat. Een douchedeur met vast paneel is beschikbaar in de volgende afmetingen:

Met deze combinatie heeft u veel vrijheid in de opstelling, u kunt namelijk zelf de zijde van de douchedeur en vast paneel bepalen. Het is ook mogelijk om de zijde van de handgreep te bepalen. Zo kunt u zelf de ideale opstelling bepalen voor uw doucheruimte.

Black Onyx douchecabine

De Black Onyx bestaat ook in een douchecabine variant. Met de Black Onyx douchecabine haalt u een stijlvolle, industriële douchecabine in huis. De douchecabine is een combinatie van een Black Onyx douchedeur en zijwand. Het heeft dezelfde eigenschappen als de Black Onyx douchedeur en is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Het is ook mogelijk om de Black Onyx douchecabine te combineren met een vast paneel. Uw Black Onyx douchecabine bestaat dan uit drie onderdelen: de douchedeur, vast paneel en zijwand. Deze combinatie is vooral geschikt voor ruime badkamers met veel ruimte. U kunt dan een relatief grote douchecabine plaatsen. De Black Onyx douchecabine met vast paneel is beschikbaar in de volgende afmetingen:

Zoals u kunt lezen is er zeer veel mogelijk met onze unieke Black Onyx serie. Bent u op zoek naar een mat zwarte douchedeur of douchecabine dan is de Black Onyx zeker iets voor u. Met de ongekende mogelijkheden biedt het een passende oplossing voor bijna elke badkamer situatie. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op!

Reageer op dit artikel