De geribbelde kraan

De geribbelde kraan
Augustus 15, 2023   |   Door: Inge Berg

Gloednieuw in ons assortiment, de geribbelde kraan. Er zijn veel verschillende soorten kranen, zo is er de:

Allemaal verschillende soorten kranen in verschillende uitvoeringen, met verschillende functies en verschillende designs. Het design van een kraan kan een grote impact hebben op de uitstraling van uw keuken, badkamer of toiletruimte. Bij iedere stijl past weer een andere kraan goed, het is voor u dan ook belangrijk om goed na te denken over welke kraan u kiest.

Geribbelde knoppen

Ons nieuw assortiment kranen hebben een compleet nieuwe look. In plaats van een standaard 'gladde' oppervlakte, zijn de kranen voorzien van geribbelde knoppen. Deze geribbelde structuur straalt luxe uit en hoewel veel hetzelfde is als de 'normale' kranen, zien deze kranen er een stuk anders uit. Naast de unieke look zorgen de ribbels ook voor extra grip. Wanneer de kraan nat is kan dit erg goed van pas komen.

Past de geribbelde kraan bij mij?

Deze kranen zien er weer net wat anders uit dan onze andere kranen en de uitstraling verschilt dan ook. Dus u vraagt zich misschien af, past deze kraan in mijn badkamer/keuken/toiletruimte? Deze kranen zijn wat opvallender, minder standaard en ogen ook iets luxer. Deze kranen met geribbelde knop passen dan ook niet bij iedere stijl. Wanneer u een klassieke of landelijke uitstraling wil, dan is een kraan met een 'normale' knop wellicht iets geschikter. Maar als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een industriële of moderne uitstraling, dan passen de kranen met ribbels perfect.

Zijn deze geribbelde kranen toch niks voor u? Dat is geen probleem, al deze kranen zijn gewoon beschikbaar in varianten met een geheel glad oppervlak.

Reageer op dit artikel