Badkamer Trend Alert: Quartz Mat Zwart en Geborsteld Goud

Badkamer Trend Alert: Quartz Mat Zwart en Geborsteld Goud
September 07, 2021   |   Door: Inge Berg

In deze blog gaan we het hebben over de sterke, duurzame Quartz materiaal en de kleur geborsteld Goud in uw badkamer.

Wat is Quartz?

De afgelopen jaren is de interesse in natuursteen wastafels flink gegroeid. Velen kiezen voor natuursteen omdat het een unieke, donkere en natuurlijke uitstraling heeft. Het nadeel van natuursteen is dat het poreus en gevoelig is maar ook veel onderhoud nodig heeft. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden.

Iedereen die van donkere kleuren houdt en de uitstraling van natuursteen erg mooi vindt, kan kiezen voor een Quartz wastafel. Het voordeel is ook nog eens dat u niet veel aandacht hoeft te besteden aan het onderhoud.

Quartz ziet eruit als steen en is ook net zo hard als steen, alleen is het geen echte steen. Quartz is gemaakt van een mengsel van kunsthars en natuurlijke mineralen zoals kwarts. Dit mengsel wordt in de vorm gegoten van uw wastafel waardoor de Quartz wastafel erg strak afgewerkt is.

De voordelen van Quartz op een rij: Sterk en duurzaam materiaal, erg makkelijk te onderhouden, krassen zijn weg te poetsen, strak afgewerkt, natuurlijke uitstraling en niet poreus.

Quartz wastafels

Op Badkamerplanet.nl hebben wij 2 modellen Quartz wastafels: de Quartz Trento wastafel en de Quartz Klassiek wastafel. De genoemde modellen zijn in verschillende maten te bestellen, van 60 cm tot en met 140 cm. Deze kunt u combineren met een onderkast of een stalen frame.

Heeft u een compacte badkamer dan is een wastafel van 60 cm of 80 cm zeer geschikt. U kunt kiezen uit de Trento of de Klassiek variant. Daarnaast hebben wij voor de middelgrote badkamers wastafels met de afmeting van 100 cm, ook hier kunt u kiezen voor een Trento of een Klassiek variant. Tot slot hebben we voor de grote badkamers wastafels van 120 cm en 140 cm. Hierbij kunt u kiezen voor een dubbele bak of een enkele bak. Een dubbele bak houdt in dat er een scheiding in het midden van de wastafel zit, waardoor u gemakkelijk met twee of meerdere personen gebruik kunt maken van de wastafel.

Quartz wastafel met gouden inbouw kraan

 

Als u de keuze gemaakt hebt voor uw wastafel met de juiste afmeting, kunt u dit combineren met een onderkast met de dezelfde afmeting. Er zijn verschillende kleuren en modellen beschikbaar.

Quartz Fontein

Om de stijl van uw badkamer ook door te laten lopen in uw toiletruimte, hebben wij ook diverse fonteinsets van Quartz beschikbaar. Voor een kleine toiletruimte de 36x18 cm variant en voor een ruimere toiletruimte de 40x22 cm variant. Hier kunt u verschillende fonteinkranen en afvoeren mee combineren. In onze winkel heeft u keuze uit: glanzend chroom, Mat Zwart, RVS304, Geborsteld Goud, Geborsteld Brons en Geborsteld Gun Metal. Iedereen kan een juiste keuze maken.

Goud Sanitair in combinatie met Mat Zwart

Gouden elementen in de badkamer is iets wat je steeds vaker ziet. Denk bijvoorbeeld aan gouden kranen, gouden regendouche, gouden afvoeren, gouden toilet/handdoek accessoires. Als men denkt aan goud, dan denkt men meteen aan luxe, rijkdom en extravagantie. Door gouden elementen aan uw badkamer toe te voegen, straalt uw badkamer dit ook uit.

Goud is met veel kleuren te combineren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkere industriële badkamer. Niet door alle tegels in het zwart te kiezen maar door een badkamermeubel in zwart te kiezen of de wastafel in mat zwart te kiezen zoals de Quartz wastafels. Hierdoor vallen de gouden elementen heel erg op en zijn dat de blikvangers in uw badkamer.

Bang dat goud te veel wordt in uw badkamer? Goud is ook te combineren met lichtere kleuren zoals crème wit of een marmer look. De gouden elementen geven de finishing touch aan uw badkamer en zorgen voor sierlijkheid en elegantie.

Enthousiast geworden? Op onze webshop vindt u verschillende geborsteld gouden artikelen terug. Hieronder vindt u een lijst met beschikbare gouden producten van Badkamerplanet.nl:

Reageer op dit artikel